Rīta Panorāma

Atgriežas no Nīderlandes un uzsāk vērienīgu biznesu

Rīta Panorāma

Skype saruna ar Tomu Brici par gaisa kvalitāti un laika apstākļiem oktobrī

"Kristīne Prauliņa & Soulfull Crew" izdod otro singlu "Groove with me"

«Kristine Praulina & Soulful Crew» izdod singlu «Groove With Me»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Kristine Praulina & Soulful Crew” klausītājiem nodod singlu “Groove With Me” un dziesmas video no nākamā gada pavasarī gaidāmā debijas albuma "Textures" jeb "Tekstūras", informēja grupas mediju pārstāve.

“Groove With Me” ir viena no nesenāk tapušajām “Kristine Praulina & Soulful Crew” dziesmām, kas nedaudz atklāj debijas albuma “Textures” skanējumu. "Albumā ļaujamies mūzikas dažādajām šķautnēm, tās pētot un caurlaižot. Tā ir mūsu pateicība mūzikai par tik daudz lieliskām sajūtām, kas uzkrātas gadu gaitā. Ceram, ka to prieku sajutīs un sadzirdēs arī mūsu klausītāji," paziņojumā medijiem norādīja soliste, mūzikas un dziesmas teksta autore Kristīne Prauliņa.

Dziesmas “Groove With Me” vēstījums izgaismo mūzikas prieka nesošo, kustinošo grūva tekstūru jeb nokrāsu un stāsta par vienu no mūzikas pamatfunkcijām – vienot, iekustināt un tuvināt cilvēkus, atraisīt atmosfēru, ļaujoties ritmiem un mūzikas plūdumam. 

Dziesmas vizuālo stāstu video ietērpusi dziedātāja un audio vizuālā māksliniece Madara Dzintara, par kuru plašāk stāsta grupas soliste Kristīne: "Madara ir grupas draugs un lielisks cilvēks, kas uzreiz uztvēra dziesmas noskaņu uz vēstījumu, tāpēc esam priecīgi par šo skaisto sadarbību." 

Dziesma no šodienas ir dzirdama visās populārākajās straumēšanas vietnēs.

KONTEKSTS:

Grupas “Kristine Praulina & Soulful Crew” dalībnieku ceļi krustojās 2018. gadā. Tās muzikālo skanējumu, ko raksturo sulīgi ritmi, harmonijas un krāsaina muzikālā ekspresija, kas mijas ar intīmu dziesminieku noskaņu, kopš grupas dibināšanas veido un stāsta pianists Toms Mikāls, ģitārists Jānis Kalniņš, basģitārists Valters Sprūdžs un bundzinieks Kaspars Kurdeko, vēstījumu  papildina dziedātājas Kristīnes Prauliņas balss.

Gadu pēc grupas dibināšanas tā sevi muzikāli  pieteica ar savu pirmo minialbumu “A Warmer October”, pēc kura sekoja daži singli.  Taču 2020. gada pavasarī grupa stāstīs savu mūzikālo vēstījumu pilnmetrāžas albumā "Textures".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti