Kristīne Opolais uzsāk Latvijas koncertturneju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Piektdien, 30.septembrī, ar koncertu “Lielajā dzintarā” Liepājā tiks atklāta latviešu operdziedātājas Kristīnes Opolais koncertturneja, informē koncertturnejas organizators Andrejs Žagars.

Kristīnes Opolais koncertos skanēs ārijas no Džuzepes Verdi, Alfrēdo Katalāni, Pjetro Maskanji, Arrigo Boito, Džakomo Pučīni un Kamila Sensānsa operām.

Turnejas atklāšanas koncertam 2.oktobrī sekos uzstāšanās Kristīnes Opolais dzimtajā pilsētā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", bet 4.oktobrī Latvijas tūres gala koncerts Latvijas Nacionālajā operā. Savukārt jau 7.oktobrī Opolais uzstāsties Viļņā, Lietuvas Nacionālajā operas un baleta teātrī. Tas būs operdziedātājas vienīgais koncerts Lietuvā.

Koncertos Latvijā Opolais muzicēs kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri itāļu diriģenta Sesto Kvatrīni vadībā, bet Viļņā – ar Lietuvas Nacionālo operas orķestri.

Īsi pirms koncertturnejas dziedātāja sniedza interviju Latvijas Radio raidījumam "Kultūras Rondo", kurā atklāj, ka līdz šim viņas muzikālajā karjerā bijuši tikai divi solo koncerti, tāpēc šo turneju savās mājās gaida ar nepacietību un lielu, bet pozītīvu uztraukumu.

"Es tomēr esmu skatuves cilvēks, un man ir vajadzīgs tēls, vislabāk es jūtos, kad es neesmu es," intervijā raidījumā "Kultūras Rondo" bilst dziedātāja Kristīne Opolais.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Jau novembrī Kristīnei Opolais paredzēts dziedāt “Manonas Lesko” un “Bohēmas” iestudējumos Ņujorkā, bet februārī – galveno lomu Dvoržāka “Nāras” jauniestudējumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti