Rīta Panorāma

Intervija ar Andri Skridi

Rīta Panorāma

100 gadi kopš Latvijas Nacionālais vēstures muzejs sāka darbību Rīgas pilī

Koris "Sōla" koncertā - diskotēkā izpildīs 90. gadu hitus

Koris «Sōla» koncertā-diskotēkā izpildīs 90. gadu hitus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris “Sōla” aicina uz koncertu-diskotēku “Esi reāls!” ar 90. gadu hitiem. Ar šo programmu izskanēs trīs koncerti – Ogrē, Siguldā un Rīgā, medijus informē kora pārstāvji.

Kopā ar kori „Sōla” visos koncertos būs arī instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā, bet pēc Rīgas koncerta notiks autentiska 90. gadu diskotēka DJ Agra Semēvica virsvadībā.

Pēc 2019. gada pozitīvās pieredzes, kad “Sōla” organizēja šlāgerkoncertu-zaļumballi, 2020. gadā koris gatavo latviešu 90. gadu mūzikas koncertu, kurā varēs arī dejot. Koncertam dots nosaukums kā vienai no populārām 90. gadu dziesmām, kuru varēs dzirdēt arī koncertā, grupas “Mixeri” – “Esi reāls!”. Koncertā skanēs arī citas deju zālēs, festivālos, TV un radio kanālos iemīļotas dziesmas no 90. gadu dziesmu sarakstiem no tādām grupām un izpildītājiem kā “Jauns mēness”, “Juku jukām”, “Labvēlīgais tips”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Tranzīts” un citi.

DJ Agris Semēvics, 1992. gads
DJ Agris Semēvics, 1992. gads

Galvenie DJ koncerta laikā būs kora mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons un diriģenti Laura Štoma, kā arī Artūrs Oskars Mitrevics, bet diskotēkā DJ Agris Semēvics spēlēs arī 90. gadu pasaules hitus. Kopējo noskaņojumu uzlabos instrumentālā grupa – Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Viesturs Samts (sitaminstrumenti), Pēteris Liepiņš (bass) un Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti).

Koncerti gaidāmi 9. februārī pulksten 13.00 Ogres novada Kultūras centra Mazajā zālē un pulksten 18.00 kultūras centrā “Siguldas devons”, bet 14. februārī pulksten 20.00 Rīgā, mūzikas namā “Daile”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti