Koris «Juventus» uzņem jaunus dziedātājus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvijas Universitātes (LU) jauktais koris "Juventus" izziņo jauno dziedātāju uzņemšanu. Noklausīšanās norisināsies 8. un 15.septembrī no plkst. 17 LU Mazajā aulā.

Latvijas senākā studentu kora "Juventus" mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons aicina korim pievienoties jaunus dziedātājus: "Lai arī šajā rudenī "Juventus" svin 95 gadu jubileju, mēs esam jaunāki, kā vēl nekad. Ja tu vēlies sajust neizsakāmi īpašo sajūtu, ko sniedz vienota elpa un sirdspuksti, kopā dziedot saturīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt sevi un iepazīt jaunus, labsirdīgus, dzīvespriecīgus draugus, nāc uz "Juventus"! Mēs kopā muzicējam, atpūšamies, priecājamies, ja sagribam, arī paraudam, un vienkārši esam viens otram."

2015./2016.gada sezonā "Juventus" svinēs savu 95 gadu jubileju, vairākos koncertos izdziedās Ziemassvētku noskaņu, meklēs jaunas skaņu nianses Pavasara nakts koncertā, apceļos tuvākas un tālākas vietas un iesaistīsies citos muzikālos piedzīvojumos.

Aizvadītajā sezonā koris "Juventus" sarīkojis Pavasara nakts koncertu, guvis panākumus dažādās koru sacensībās, uzsācis sadarbību ar tādiem māksliniekiem kā grupa "DaGamba" un DJ Rudd, kā arī uzstājies festivālā "Positivus".

Uz balss pārbaudi tiek gaidīti jaunieši vecumā no 15 līdz 30 gadiem, kuri ir gatavi veltīt korim vismaz divus vakarus nedēļā - pirmdienās un ceturtdienās. Plašāka informācija atrodama "Juventus" mājaslapā.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti