Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Pēteri Krastiņu par Eižena Āriņa balvu datorikā

Rīta Panorāma

Intervija ar Mariannu Dreju par iespējām, kā veicināt bērnu ārpusģimenes aprūpes kvalitāti

Rīta panorāmas studijā koris "Balsis"

Koris «Balsis» ar performanci uzstāsies tēlnieces Lienes Mackus izstādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jauniešu korim “Balsis” oktobra pasākumu kalendārā bijusi gan viesošanās Krievijā, gan vairāki koncerti Latvijā paredzēti turpmākajās dienās – viens no tiem notiks Latvijas Universitātes Lielajā aulā, bet pēc tam koris improvizēs Lienes Mackus skulptūru izstādē Dzintaru koncertzālē .

Jau sestdien, 20.oktobrī, koris uzstāsies Latvijas Universitātes Lielajā aulā, piedaloties Maestro Gido Kokara iecerētā Dziesmu svētku noslēguma koncertā “Gido Kokara Dziesmu svētku mantojums”.

“Šis ir ļoti svarīgs un nopietns gads,” uzsvēra kora "Balsis" diriģente Liene Čipāne. Viņa arī pastāstīja, ka gaidāmā koncerta programma iezīmē Gido Kokara ieceri par to, kādam būtu jābūt ideālam koncertam. Koris “Balsis”  dziedās kopā ar “Jasmīnas” kori, piedalīsies arī Nacionālo bruņoto spēku orķestris, diriģēs vairāki diriģenti.

Svētdien Dzintaru koncertzālē koris "Balsis" kopā ar Jāni Šipkēvicu un Zviedrijas dziedātāju Katrinu Henrisoni radīs performanci Lienes Mackus skulptūru izstādē, ar balsīm veidojot saikni starp telpu, publiku un skulptūrām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti