Koncertzāle «Lielais dzintars» piedāvās pianista Andreja Osokina Lieldienu koncerta tiešraidi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” klausītājiem piedāvā Lieldienu koncerta tiešraidi. Programmā – trīs mūzikas dižgaru – Johana Sebastiana Baha, Kloda Debisī un Ludviga van Bēthovena – skaņdarbi, kurus uz klavierēm atskaņos izcilais Latvijas pianists Andrejs Osokins, medijus informē koncertzāles pārstāvji.

Svētku koncerta tiešraide no tukšās Lielās zāles būs skatāma Klusajā sestdienā, 11. aprīlī pulksten 18.00.

“Šīs brīvdienas ir Lieldienu laiks, un arī šajos svētkos Liepājas koncertzāle vēlas būt līdzās saviem klausītājiem, kaut arī esot attālināti. Gandrīz piecus gadus klausītāji ir nākuši pie mums uz koncertzāli – ir pienācis laiks mums doties pie klausītājiem,” atzīmē Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” valdes priekšsēdētājs Timurs Tomsons.

Andrejs Osokins uzstāsies ar īpašu, tieši šim Lieldienu laikam sagatavotu programmu. Koncerts tiks atklāts ar vienu no visu laiku izcilākajiem vācu komponistiem –  Johanu Sebastianu Bahu un viņa slavenajiem skaņdarbiem Largo no Klavesīnkoncerta faminorā un Korāļprelūdiju "Es saucu Tevi, Kungs Jēzu Kristu". Turpinājumā – pavasara vēstnesis, ievērojamais franču komponists Klods Debisī ar trīs skaņdarbiem no cikla “Estampi” un poētisko ''Mēnessgaismu'' no Bergamas svītas. Koncerta noslēgumā – dižā vācu klasiķa, šī gada jubilāra Ludviga van Bēthovena viens no lielākajiem meistardarbiem – "Apasionāta" – 23. klaviersonāte faminorā, op. 57.

Savukārt pirms koncerta visiem būs iespēja klausīties nelielu sarunu ar Andreju Osokinu par gaidāmo svētku programmu.

Koncerta rīkotāji uzsver, ka svētku koncerta filmēšana notiks tukšā skatītāju zālē, ievērojot visus drošības pasākumus.

Tiešraide būs skatāma, un biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” mājaslapā. Koncerta rīkotāji atzīmē, ka ar vienu biļeti koncertu skatīties var visi vienas mājsaimniecības iedzīvotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti