Koncertzālē «Latvija» muzicēs Ventspils bigbends

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

7. februārī pulksten 19.00 koncertzālē "Latvija" Ventspils bigbends atzīmēs kolektīva vadītāja Renāra Lāča dzimšanas dienu. Lācis vada bigbendu kopš 2010. gada, informēja koncertzāles pārstāvji.

Veidojot šo programmu, Renārs Lācis talkā aicinājis mūziķus, komponistus un aranžiju autorus, ar kuriem gadu gaitā atradis kopīgu valodu profesionālajā jomā un kurus uzskata ne vien par kolēģiem, bet arī tuviem draugiem, norādīja rīkotāji. Viņu vidū saksofonisti Gints Pabērzs, Kārlis Vanags, Dāvis Jurka un Māris Jēkabsons, pianisti Anna Vibe-Gorkuša un Ritvars Garoza, trombonists Krists Daubaris un vokāliste Denisa Dārzniece.

"Koncertā izskanēs darbi, kas izturējuši laika pārbaudi, ko mums, mūziķiem, gribas spēlēt vēl un vēl, bet klausītājam dzirdēt aizvien no jauna. Noteikti neizpaliks arī solistu oriģinālskaņdarbi, bet īpaša vieta šoreiz atvēlēta improvizācijai," tā programmas izvēli raksturoja Ventspils bigbenda vadītājs.

Saksofonista, producenta un mūzikas pasniedzēja Renāra Lāča vadībā Ventspils bigbends darbojas kopš 2010. gada. Koncertsastāvu veido Mūzikas vidusskolas audzēkņi un pasniedzēji. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti