Koncertzālē «Cēsis» uzstāsies argentīniešu multiinstrumentālists Sebastians Plano

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Koncertzāles “Cēsis” sērijā “Ambiente skatuve” sestdien, 16. novembrī, būs dzirdams Berlīnē dzīvojošais argentīniešu komponists un multiinstrumentālists Sebastians Plano. Koncertzāles pārstāvji paziņojumā medijiem informē, ka Plano  “radītie skaņdarbi čellam un klavierēm, kas papildināti ar elektroniku, rada unikālu un jaunu skanējumu, pārkāpjot tradicionālās skaņu telpas robežas.”

Sebastians Plano čella spēli apguvis akadēmiski, bet jau tīņa gados viņa interesi paralēli saistīja arī elektroniskās mūzikas pasaule, un mūziķis sāka eksperimentēt ar skaņu radīšanas platformām. Muzikālā skanējuma ziņā Sebastiana Plano kompozīcijas pielīdzināmas Nila Frāma (Nils Frahm), Olafura Arnaldsa (Ólafur Arnalds) un Maksa Rihtera (Max Richter) mūzikai.

Koncertzālē “Cēsis” sēriju “Ambiente skatuve” raksturo neordināri muzikāli meklējumi, īpaša, pat maģiska noskaņa jaunu un harismātisku mūziķu izpildījumā.

Atmosfēru šajos koncertos papildus rada arī neierastais iekārtojums ar skatuvi zāles vidū, kas klausītājus tuvina izpildītājmāksliniekiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti