Koncertu «Trīs Osokini un Opera» tiešraidē translēs vācu interneta televīzija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jau vēstīts, ka 4. janvārī Latvijas Nacionālajā operā notiks Jaungada koncerts ''Trīs Osokini un Opera''. Tajā kopā spēlēs visi trīs spožās pianistu dinastijas pārstāvji – tēvs, profesors Sergejs Osokins un viņa talantīgie dēli, neskaitāmu starptautisku konkursu laureāti Andrejs un Georgijs Osokini. Koncertu translēs vācu interneta televīzija "Klassik.TV".

Sēdvietas uz koncertu „Trīs Osokini un Opera” ir izpārdotas, bet stundu pirms koncerta sākuma – plkst. 18 – varēs iegādāties stāvvietu biļetes. Tās būs nopērkamas Latvijas Nacionālās operas kasēs, lsm.lv pavēstīja operas pārstāve Irbe Treile.

Koncerta programma klausītājiem caur klavieru skaņām atklās ne tikai pianisma zelta repertuāra šedevrus, bet arī operas un baleta pasauli. Tajā būs iekļauts svinīgais Roberta Šūmaņa „Vīnes karnevāls”, Ferenca Lista temperamentīgā mūzika, poētiski apgarotie Friderika Šopēna skaņdarbi, pasaules slavenāko operu parafrāzes un fantāzijas, kā arī baletmūzikas šedevru transkripcijas. Koncerts notiks ar nolaistu dzelzs priekškaru, radot jaunu un unikālu akustiku kamermūzikas atskaņošanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti