Koncertcikla «Liepaja Lake Music» sezonu atklās ģitārists Mārcis Auziņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Vasaras koncertcikla “Liepaja Lake Music” sezonas atklāšana norisināsies 5. jūlijā, pirmoreiz uz peldošās skatuves Liepājas ezerā šosezon kāpjot ģitāristam, komponistam un aranžētājam Mārcim Auziņam, medijus informē organizatori.

“Liepaja Lake Music” sezonas atklāšanas koncertā 5. jūlijā klātienē ģitārista izpildījumā skanēs kompozīcijas no mūziķa pirmā solo albuma “Viens”, otrā albuma “Aizrautība” kā arī trešā studijas albuma, kurš nāks klajā 2021. gada pavasarī. Tāpat koncertā izskanēs atpazīstamas pasaules popmūzikas melodijas Mārča Auziņa aranžijās no Stinga, “Nirvana” un citu grupu un izpildītājmākslinieku zelta repertuāra.

2020. gada jūlijā un augustā uz peldošas skatuves Liepājas ezerā gaidāmas astoņas stilistiski dažādas koncertprogrammas, piedaloties pašmāju popularitāti un atzinību guvušiem māksliniekiem.

Pasākumu apmeklētāji ūdens ceļu no krasta uz peldošo skatuvi mēros ar kādu no iepriekš biļetē rezervētajiem ūdens transportlīdzekļiem ar iekāpšanas un biļešu caurlaides punktu pie viesnīcas “Libava” laivu piestātnes kanālmalā (Vecā Ostmala 29) vai Makšķernieku namiņa ( Vecā Ostmala 10 ).

“Liepaja Lake Music” norisi atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti