Koncertā «Ziedi koši, Latvija!» izskanēs latviešu komponistu dziesmas par ziedu tēmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas kultūras centrs “Iļģuciems” aicina uz tiešraides svētku koncertu 2021. gada 4. maijā pulksten 13.00. “31. Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltām muzikālu ziedu klēpi, ko kopīgi veidojuši koncerta dalībnieki — vokālā grupa “Putni”, ģitārists Jānis Bērziņš, kontrabasists Staņislavs Judins un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs,” informēja organizatori.

“Stundu garajā koncertprogrammā dziesmās un dzejā pārstaigāsim mūsu mīļo, skaisto Latviju no jūras krasta Kurzemē līdz pat bagātīgas ziedēšanas un smaržu pārpildītajām pļavām Vidzemē un Latgalē.

Koncertā skanēs tautas dziesmu apdares un populāra Imanta Kalniņa un Mārtiņa Brauna kormūzika jaunās komponistes Annas Veismanes aranžējumos balsīm, ģitārai un kontrabasam, kā arī Artūra Maskata, Paulas Līcītes, Staņislava Judina un Jāņa Bērziņa oriģinālmūzika par ziedu tēmu,” norādīja rīkotāji.

Koncerts “Ziedi koši, Latvija!” būs skatāms bezmaksas tiešraidē Rīgas kultūras centra “Iļģuciems” “Facebook” vietnē, vokālās grupas “Putni” “Youtube” kanālā, Rīgas pašvaldības Kultūras iestāžu apvienības “Youtube” kanālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti