Koncertā «Mīlas rokbalādes» skanēs latviešu roka klasika

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

13.februārī koncertzālē "Rīga" skanēs latviešu roka romantiskā klasika - koncertā "Mīlas rokbalādes" grupa "Colt" ar draugiem izpildīs žanra vecmeistara Harija Zariņa lirisko repertuāru.

Koncertā piedalīsies arī dziedātāji Aija Andrejeva, Alex, Antra Stafecka, Dināra Rudāne un Egons Kronbergs. Koncertā tiks prezentēts Harija Zariņa mīlas dziesmu izlases albums

Vaicāts par koncerta koncepciju, kādreizējais grupas "Opus pro", tagad "Colt" līderis Harijs Zariņš saka: "Kāda tur koncepcija - mūzika pati visu pasaka. Mīlas balādes ir mīlas balādes. Ideja nāca no jaukām sievietēm, kuras teica - paklau, tev ir skaisti romantiskie gabali, bet vajadzētu tos apkopot vienuviet, lai var tā īsti izbaudīt. Tagad tas ir izdarīts - diskā un arī koncertā. Dažas vecās dziesmas ir pārtaisītas. Piemēram, "Vienvirziena ceļu" Aisha iedziedāja duetā ar Ati Ieviņu ["Colt" solistu]. Tas jau sākumā bija iecerēts kā duets, bet toreiz nebija īstā partnera, tādēļ pirmajā versijā viņa bija viena pati."

Koncertā, kas notiks Valentīndienas priekšvakarā, skanēs leģendārie hīti "Tu un es", "Rozā lietus", "Kā neviens", "Šonakt", "Lietus serenāde" un citi.

Koncerta rīkotāji sola daudz ģitāru, smeldzīgu sentimentu, izjustu kaisli un veselīgu nostalģiju latviešu roka labākajās tradīcijās. Pasākuma vaininieks Harijs Zariņš vēl piebilst: "Jautrība un pārsteigumi arī neizpaliks!"

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti