Koncertā Dzintaros kopā sanāks «Zelta mikrofona» laureāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks "Zelta mikrofona" laureātu koncerts. Tā būs iespēja vienkopus redzēt un dzirdēt Latvijas mūzikas zvaigznes, kuras ir saņēmušas visvairāk "Zelta mikrofona" apbalvojumu, informēja organizatori.

Pēdējos divus gadus Latvijas mūzikas ierakstu gada balva "Zelta mikrofons" tika organizēta šauram lokam, piedaloties tikai nominētajiem mūziķiem. Izpalika svētki un kopā sanākšanas tradīcijas, kas veidojušās gada balvas gadsimta ceturkšņa garajā vēsturē. Tāpēc organizatori šovasar aicina kopā visus – kā mūziķus, tā klausītājus – nosvinēt "Zelta mikrofona" 25 gadu jubileju Dzintaru koncertzālē 26. jūlijā.

Koncerta programmu veidos mūziķi, kas ir saņēmuši visvairāk "Zelta mikrofona" apbalvojumus. Kā pirmie 26. jūlija viesi tiek izziņoti: grupas "Instrumenti", "Dzelzs vilks", "The Sound Poets", "Astro'n'out", Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Būū, reperis ansis. Ielūgti ir arī "Prāta vētra", Raimonds Pauls, Intars Busulis un Dons, kā arī daudzi citi – kopskaitā vairāk nekā 20 laureāti.

Koncertu vadīs Markus Riva un Mārtiņš Spuris, bet īpašie viesi būs Fredis jeb Andris Freidenfelds, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti