Komponists Raimonds Tiguls aicina uz koncertu «Tiguļkalns»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Šī gada 1. jūnijā plkst. 20.00 Talsos jau astoto reizi norisināsies Raimonda Tigula brīvdabas koncerts “Tiguļkalns”, informēja pasākuma rīkotāji. Koncerts augstākajā no deviņiem pilsētas pakalniem pulcēs komponista draugus un domubiedrus un radīs īpašu sajūtu vakaru ikvienam apmeklētājam.

Šogad Tiguļkalna ozolu ielokā komponists Raimonds Tiguls būs kopā ar Trio “Art-i-Shock”, kas ir viens no meistarīgākajiem, oriģinālākajiem un ievērojamākajiem Latvijas kameransambļiem. Trio pievienosies arī dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa. Tiguļkalnā muzicēs džeza ģitārists Matīss Čudars. Austrumniecisku noskaņu radīs Armēnijas mūziķis - pūšaminstrumentu virtuozs Levons Tevanjans (Levon Tevanyan), kurš Tiguļkalnā viesosies jau otro reizi, kā arī džeza saksofonists Deniss Paškevičs kopā ar basģitāristu Robertu Rasu un Arti Orubu pie bungām.

Koncertu rīko Raimonds Tiguls, un, pateicoties Talsu novada pašvaldības, SIA “Vika Wood”, SIA “Kurekss”, Valsts kultūrkapitāla fonda, Kurzemes plānošanas reģiona un AS "Latvijas Valsts meži” atbalstam. Kā ikkatru gadu koncerts apmeklētājam pieejams bez ieejas maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti