Kocēnos ar dziedātājas Elīnas Gluzunovas koncertu atklās Kokmuižas vakarus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No 28. maija daļa klausītāju aicināti satikties klātienē, bet daļa – tiešsaistē Kokmuižas vakaros, kuri norisināsies kādā slepenā vietā, kas tiks izziņota apmeklētājiem neilgi pirms pirmā Kokmuižas vakara, medijus informē Kocēnu novada domē.

Pirmajos Kokmuižas vakaros interesenti varēs iepazīt Kocēnu novadā dzīvojošos mūziķus. 28. maija vakara viešņa būs šova “X faktors” trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova no Vaidavas. Vakaru vadīs un novadnieci iepazīt palīdzēs dziesminieks un pasākumu vadītājs Mikus Frišfelds.

Katru pasākumu klātienē apmeklēt varēs tikai 20 cilvēku, tāpēc interesenti aicināti pieteikties, līdz 25. maijam rakstot ziņu uz e-pastu [email protected]. Organizatori uzsver, ka viena persona var pieteikt ne vairāk kā divas biļetes un, gadījumā ja uz pasākumu pieteiksies vairāk nekā 20 personas, tiks veikta izloze. Biļetes būs iespējams iegādāties pēc 25. maija vai pēc izlozes veikšanas, pērkot tās internetā.

Pasākumu būs iespējams vērot tiešsaistē sociālajā tīklos “Facebook” un “YouTube”.

Nākamais Kokmuižas muzikālais vakars notiks 11. jūnijā, un tajā uzstāsies dziesminieks Renārs Veličko.

Drīzumē tiks izziņoti arī Kokmuižas filmu vakari.

KONTEKSTS: 

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā. Tās laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tai skaitā aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota pulcēšanās.

Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci.

No 12. maija pakāpeniski atsāk darboties muzeji, bibliotēkas, privātās kultūrvietas un var notikt nelieli kultūras pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās. Kultūras iestādēm noteikti dažādi sanitārie protokoli, kas jāievēro, atsākot darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti