Klubā «Nabaklab» notiks postindustriālās mūzikas festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Sestdien, 22.novembrī, klubā "Nabaklab" Rīgā notiks postindustriālās mūzikas festivāls "Morkerritualer" ar zviedru mūziķu "Deutsch Nepal" un "Trepaneringsritualen", kā arī pašmāju projektu "Posts TV" un "Lhetargija" piedalīšanos.

"Deutsch Nepal" ir viens no zīmīgākajiem Eiropas industriālās mūzikas skatuves pārstāvjiem. Pīters Andersons, zināms arī kā "Lina Baby Doll" un "Der General", aktīvi muzicē kopš 1983.gada, kad uzsāka darbību zviedru kulta eksperimentālās "new wave" mūzikas duetā "Njurmännen".

"Deutsch Nepal" skanējumā jaušamas iezīmes no "dark ambient", "ritual", "industrial", eksperimentālās un psihedēliskās mūzikas, bagātīgās noskaņu orķestrācijas papildinot ar neiztrūkstošo ironiski eksistenciālo vokāli lirisko vēstījumu.

Šī būs trešā "Deutsch Nepal" uzstāšanās Latvijā. Iepriekšējo reizi projekts šeit viesojās pirms desmit gadiem.

"Trepaneringsritualen" ir zviedru mūziķa un mākslinieka Tomasa Martina Ekelunda "ritual/death industrial" formācija, kas aizsākusies 2008.gadā, par radošās matricas dzinuli izvēloties vecās skolas "industrial" esenci, kā arī okultisma, reliģisko un maģijas tematiku iesaisti, spekulējot ar to neviennozīmību un apziņu manipulatoro raksturu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti