Klubā «Nabaklab» ieskandinās festivālu «Laba daba»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Sestdien, 10.maijā, klubā "Nabaklab" notiks festivāla "Laba daba" pirmais ieskaņas koncerts.

"Laba daba" ieskaņas koncertā uz skatuves kāps pašmāju "indie" mūzikas apvienība "Stūrī zēvele", kas nupat izdevusi savu jauno albumu un vairākkārt uzstājusies arī festivālā "Laba daba".

Savukārt par pasākuma enerģiskāko un atraktīvāko daļu rūpēsies somu grupa "Tax" ar nepieradinātu, taču pozitīvu pankroku. Arī šī apvienība festivālā reiz viesojusies, tiesa gan - citā sastāvā un ar citu nosaukumu.

Par vakara kopējo muzikālo noformējumu rūpēsies radio "Naba" dīdžeju apvienība "Mūzu muzejs", kuri šajā vakarā svinēs sava raidījuma piecu gadu jubileju.

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā no 1. līdz 3.augustam. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk nekā 60 dažādu mūzikas novirzienu grupas un dīdžeju apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, īpaši ģimenēm.

Sākot ar 10.maiju biļetes uz festivālu "Laba daba" būs pieejamas arī klubā "Nabaklab" un, kā ierasts, par draudzīgāku cenu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti