KLAUSIES: Apvienība «Singapūras satīns» izdod albumu «Stonks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latviešu repa apvienība “Singapūras satīns” ir izdevusi trešo studijas albumu “Stonks”. Albumā kopumā ir iekļautas trīspadsmit kompozīcijas, tajā skaitā arī dziesma “Toksisks”, “Bambaleo” un “Blingi”, kā arī kopdarbs ar dziedātāju Samantu Tīnu – “Plāksteris”, informēja mūziķu pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.


Grupas dalībnieki uzsver, ka šis albums ir tapis ilgi un pārdomāti, skrupulozi noslīpēts un, iespējams, tieši tāpēc “Stonks” var pretendēt uz līdz šim labāko “Singapūras satīna” albuma statusu. “Šis ir visilgāk gatavotais "Satīna" meistardarbs – gluži kā Samuraja zobens tas ir kalts rūpīgi un meistarīgi vairāku gadu garumā. Nav viegli apvienot mūsdienīgu skanējumu ar "Satīna" agrīno filozofiju, taču domāju, ka šajā albumā ikviens atradīs kaut ko atbilstošu savai prasīgajai gaumei,” tā jauno albumu raksturoja grupas dalībnieks Edgars Bāliņš jeb Tambura Pesto. Viņš arī aicināja jaunā albuma atskaņošanai pieiet ar īpašu uzmanību: “Man ir tikai viens lūgums – neklausieties albumu tā vienkārši uzslēdzot fonā, nolieciet visu mazsvarīgo pie malas un veltiet tam stundu, citādi palaidīsiet garām daudzas labas "fiškas"."

Grupas līderis Jānis Krīvēns jeb Salvadors daLean par jaunajām vēsmām apvienības daiļradē pastāstīja: “Ir pagājuši gandrīz seši gadi, kopš šo visu sākām, un mums visiem jau ir ap vai virs 30 gadiem. Mēs vairs nerakstām dziesmas par to, kā trešo dienu pēc kārtas tusējam “pritonā”, pārrijušies “kaļikus”. Mūsu vecumā vīrieši tā vairs nedara, mums ir citas problēmas, sāpes un aktualitātes."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti