Klāt pirmais no trim dziesmu izlases «Pretējības» prezentācijas koncertiem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

15. janvārī mūzikas klubā “Nabaklab” notiks pirmais no trim dziesmu izlases “Pretējības” prezentācijas koncertiem. Pirmajā izlases prezentācijas koncertā uzstāsies grupa „Amorālā Psihōze”, „Sus Dungo” un mūziķe Helēna Kozlova.

Pirmo izlases prezentācijas koncertu tā rīkotāji sola daudzveidīgu - uzstāsies pankgrupas „Inokentijs Mārpls” līdera Dambja blakusprojekts „Amorālā Psihōze”, kurā piedalās arī Santa Miščenkova. Rotaļīga un muzikāli piesātināta ir arī katra grupas „Sus Dungo” uzstāšanās, savukārt Helēnas Kozlovas piesātināti zemais dziedājums joprojām ir nesajaucams Latvijas mūzikas vidē.

Līdzās mūziķu aktuālajam repertuāram koncertā dzīvajā izpildījumā būs iespēja dzirdēt arī dziesmas no albuma „Pretējības”. Vairākiem no izpildītājiem piektdienas koncerts būs pirmā šī gada uzstāšanās. Par muzikālo noformējumu uzstāšanos starplaikā rūpēsies radio "Naba" Dj Jacques of S'T'A.

Iepriekš jau vēstīts, ka oriģināldziesmu izlasi "Pretējības" veido 15 skaņdarbi ar Aspazijas tekstiem.

Albuma tapšanā piedalījās Latvijas nepieradinātās mūzikas scēnai piederīgi mūziķi: Dana Indāne, “Zāle”, Alise Joste sadarbībā ar duetu “Čipsis un Dullais”, “Jauno Jāņu orķestris”, Evija Vēbere sadarbībā ar grupu “Aurora”, “Kuzucuk”, “Biezoknis”, Waterflower (Sabīne Moore), UP, Anna Pluto, “Sus Dungo”, “Stūrī zēvele”, “Nebijušā restauratori”, “Amorālā psihōze” un Helēna Kozlova.

Nākamais "Pretējību" prezentācijas koncerts gaidāms 12. februārī. Tajā uzstāsies Dana Indāne, "Stūrī zēvele" un "Zāle". Savukārt trešajā koncertā, kurš notiks 16. martā, muzicēs "Up", Waterflower (Sabīne Moore) un "Jauno Jāņu orķestris".

Dziesmu izlasi iespējams klausīties vai lejupielādēt šeit!

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti