Klajā nāk otrais singls no producenta Matīsa Runtuļa pēdējā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

“Šī mīlestība nepārdodas” ir otrais singls no drīzumā gaidāmā grupas “N0Tinghila” albuma “Tiekšanās uz svelmi un smeldzīgu klusumu. Pasakas pieaugušajiem”, medijus informē grupas pārstāvji, norādot: “Diemžēl singla iznākšanas brīdī grupas līdera Matīsa Runtuļa vairs nav starp mums, bet, pabeidzot kopīgi iesākto, albumu izdos grupas pārējie dalībnieki.”

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Grupa “N0Tinghila” ir viens no mūziķa un producenta Matīsa Runtuļa pēdējiem projektiem, kurā viņš pievērsies rokmūzikai. Līdz tam viņa daiļrade vairāk saistīta ar elektroniku, bet 2019. gada sākumā, tuvāk iepazinies ar Latvijas “underground” mūziku, viņš, paša vārdiem runājot, bija “pārsteigts, ka mūsdienās kāds vēl spēlē roku”, un nolēma izveidot arī pats savu grupu.

Tā paša gada pavasarī Matīss uzaicināja sev pievienoties bundzinieku – multiinstrumentālistu Matīsu Repsi un basisti Aigu Upinieci, un drīz vien Aigara Grāvera studijā tika uzsākts darbs pie grupas debijas albuma. Kā albuma priekšvēstnese 2019. gada vasarā tika publicēta dziesmas “Ēdenes ābols” singla versija.

11 kompozīciju albuma “Tiekšanās uz svelmi un smeldzīgu klusumu. Pasakas pieaugušajiem” izdošana vinila plates formātā sagaidāma vēl šogad.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti