Klajā nāk apvienības «Latgalīšu reps» jaunā albuma pirmais singls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Apvienība “Latgalīšu reps” drīz nāks klajā ar jaunu albumu “Cyta dzela” un klausītāju vērtējumam nodod pirmo singlu ar videoklipu “Shamani”, medijus informē mūziķu pārstāvji.

Albuma nosaukums "Cyta dzela" (“Cita lieta”) trāpīgi raksturojot apvienības jauno veikumu. Mūziķi stāsta: “Ejam soli augšup, labākā kvalitātē un izpildījumā. Dziesma “Šamaņi” ir kā grēksūdze mūsu interpretācijā, kas liek aizdomāties un iedziļināties tajā, cik tīra sirdsapziņa ir katram no mums pret līdzcilvēkiem, un par to, cik svarīgi neaizmirst vienam otru un prast piedot.”

Dziesmas autori ir Didzis Kozlovs un Ivo Grigalis. Mūzikas autors: Niklāvs Sekačs (Niklāvz). Audio apstrāde: Fakts (Jānis Šmediņš) ''Prime Time studio''. Pie video montāžas strādāja Jānis Jēkabsons.

Par mūziķiem

Grupa "Latgalīšu reps" kopš 2017. gada rāda latgaliešu dabu un dzīvesprieku caur mūziku ne tikai pašiem latgaliešiem, bet arī “čiuļiem” jeb citu Latvijas novadu iedzīvotājiem. Grupa izdevusi vairākus veiksmīgus hitus: “Skots pa lūgu”,  “Es tycu”, “Atver durovys”, “Kūdra deg”, “Trešuo zvaigzne”, bet līdz šim populārākais ir “Žārei gaļi” no pirmā solo albuma.

Apvienība saņēmusi trīs latgaliešu kultūras gada balvas “Boņuks” dažādās kategorijās 2017. gadā un apbalvota ar “Boņuku” arī 2018. gadā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti