Klajā nācis dzejas un mūzikas albums «Tu sauci mani vārdā – upju līnijās»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Izdots komponistes un mūziķes Laumas Kazakas veidots dzejas un mūzikas albums “Tu sauci mani vārdā – upju līnijās”, informēja mūzikas ierakstu izdevniecības “Upe tuviem un tāliem” pārstāvji.

CD “Tu sauci mani vārdā – upju līnijās” vēsta par jaunas sievietes ceļojumu piezīmēm dzejā, satiekot māksliniekus, mūziķus un visdažādāko kultūru un dzīves gājumu pārstāvjus. Diskā savijas oriģinālmūzika un dzejas lasījumi, ko papildina skaņas dizaina radītas dabas un pilsētas ainavas.

“Mani iedvesmo sajūtas, ko atklāj dzeja. Lai radītu mūziku, ir nepieciešams stāsts, kurā atklājas pasaules skaistums un dažādas neparastas detaļas, ko ikdienā nepamanām. Diskā iekļautā oriģinālmūzika ir viegla, vijīga, zeltaini dzirkstoša, daudzi saka – latviska. Manuprāt, disks ir ļoti sirsnīgs un dzīvespriecīgs”, saka komponiste un mūziķe, CD producente Lauma Kazaka.

Dzeju jaunajā ierakstā lasa aktieri Inta Tirole, Jānis Skanis un Maija Arvena, bet mūziku izpilda Lauma Kazaka (balss, ģitāra), Ieva Lapkovska (flauta) un Marianna Puriņa (vijole). Ierakstā piedalījušies arī Staņislavs Judins (kontrabass) un Andris Buiķis (bungas un perkusijas). CD skaņu režisors un skaņas dizaina autors – Ivars Kalniņš (“Raksturs Audio”).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti