Kultūras ziņas

"Labu kino visos laikos bijis grūti radīt"

Kultūras ziņas

Mūžībā devies Nacionālā teātra aktieris Arno Upenieks

Vinetas Elksnes šūpuļdziesmas

Klajā laists Vinetas Elksnes debijas albums «Paguli vēl» 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziedātāja Vineta Elksne, kas plašākai publikai pazīstama kā vokāliste  Intara Busuļa pavadošajā grupā un trio “Lady’s Sweet”, nolēmusi pievērsties solokarjerai. Otrdien koncertzālē “Ave Sol” tika prezentēts Vinetas Elksnes debijas albums “Paguli vēl”. Šūpuļdziesmas visai ģimenei mūziķe sākusi rakstīt pēc meitiņas piedzimšanas. 

“Man likās, ka man ir ko pastāstīt. Man piedzima meitiņa, es sāku dziedāt šūpuļdziesmas un atklāju, kāds tam ir spēks un ko tas dod man kā mammai un mums abām kopā. Un man likās, ka vajag padalīties ar savām šūpuļdziesmām un kā es to redzu un jūtu,” atklāj Vineta Elksne. 

Vinetas Elksnes pašsacerētās šūpuļdziesmas ar Ojāra Vācieša, Ingas Gailes, Klāva un Jāņa Elsberga vārdiem kopā izdziedāja arī bērnu vokālais ansamblis “Čabuļi”, kā arī mūziķi, ar kuriem saista sena skatuves draudzība –  trio “Lady’s Sweet” un Daumants Kalniņš.

“Ļoti pārliecinoši un reizē ļoti smalki un jūtīgi dziedāja. Un nevienā brīdī man neiezagās doma, ka tā nav viņa. Man šķiet, ka viņa ļoti patiesi to izdarīja!” pēc koncerta atzīst mūziķis Daumants Kalniņš. 

Šūpuļdziesmu nesteidzīgās melodijas koncertā daudzu mazu pārsteigtu acu priekšā tika pārvērstas pasakā par mammas un bērna sarunām un izjūtām pirms aizmigšanas. 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti