Klajā laists mini albums «Patrisha bija šeit»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja Patrisha laidusi klajā debijas mini albumu “Patrisha bija šeit”. Albumā iekļauti mūziķes šogad jau iznākušie singli, kā arī trīs pavisam jaunas dziesmas. Albums “Patrisha bija šeit” pieejams digitālajās platformās, bet dzīvajā izpildījumā plašāka publika to varēs noklausīties 29. novembrī “Palladium Rīga” koncertzālē, kur Patrisha uzstāsies kā grupas “Astro'n'out” koncerta īpašais viesis. Paziņojumā medijiem informē dziedātājas pārstāvji.

“Patrisha bija šeit” mini albumā iekļautās dziesmas tapušas sadarbībā mūziķiem un producentiem no Latvijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Somijas. Tās ierakstītas studijās Rīgā, Berlīnē un Helsinkos.

“Šī albuma iznākšana man ir ļoti liels notikums, un jūtos pateicīga visiem, kas ar mani bijuši kopā tā tapšanas laikā. Šogad uzsāktā sadarbība ar “Universal Music” man devusi nenovērtējamu atspēriena iespēju, kas ļāvusi pārvarēt savas bailes, radīt jaunu mūziku un to parādīt arī citiem,” stāsta Patrisha.

Patrisha uzsāka savu sadarbību ar “Universal Music” šī gada sākumā, izdodot singlus “Es varu būt tā”, “Visu un vēl vairāk” un “Lai tev sāp”.

Svinot albuma iznākšanu, jauno mākslinieci varēs satikt “Astro’n’out” “Palladium Rīga” koncertā 29. novembrī, kā arī “StarFM'20 koncertsērija Frekvence” 30. aprīlī Rīgā, Hanzas peronā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti