Rīta Panorāma

Intervija ar Saeimas deputātu Sergeju Dolgopolovu

Rīta Panorāma

Intervija ar Aiju Barču

Intervija ar grupu Keksi

«Keksi» atzīmē pilngadību ar rokenrola svētkiem Cēsu pils parkā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Rokenrola grupa "Keksi" atzīmēs 18 gadu jubileju un atklās brīvdabas koncertu sezonu ar rokenrola un blūza svētkiem 30.maijā plkst. 19 Cēsu pils estrādē.

Kā "Rīta Panorāmai" stāsta "Keksu" līderis, cēsinieks Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs, viņš vēlējies pasniegt dāvanu koncerta izskatā tieši savai dzimtajai pilsētai, kurā sācis mūziķa gaitas.

Svētkus iesāks "Latvian Blues Band" un "Coolmans Report". Svētku kulminācijā uz skatuves kāps pilngadību sasniegušie "Keksi" kopā ar bigbendu.

"Keksi" ir viena no zināmākajām grupām, kas spēlē rokenrolu, rockabilly, boogie un rythm’n’blues stila mūziku. Grupa dibināta 1997.gadā Cēsīs.

Šo gadu laikā "Keksi" piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši neskaitāmos festivālos Latvijā un ārvalstīs, priecējuši publiku autorkoncertos un piedzīvojuši dažādas pārmaiņas. Sircovs stāsta, ka visvairāk grupā mainījušies bundzinieki.

Grupas sastāvā muzicē astoņi profesionāli mūziķi - Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Villijs Strods (sitaminstrumenti), Ēriks Kibermanis (baritona saksofons), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons) Reinis Puriņš (trompete) un Aleksandrs Sircovs (bass).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti