Katrīne Lukins publicē dramatisku «Supernovas» dziesmas «Running Red Lights» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Katrīne Lukins publicējusi savas “Supernova 2018” dziesmas “Running Red Lights” videoklipu, kas pilnīgāk atklāj dziesmas stāstu un Katrīnes pārdzīvojumus. Klipā risinās ziepju operas cienīgi notikumi - mašīnas nozagšana, zālītes pīpēšana, braukšna pie stūres reibumā un pat vandalisms.

“Videoklipa stāsts ir balstīts manā pieredzē, manās attiecībās, tas ir patiess stāsts, tikai izstāstīts ar citiem notikumiem, izmantojot citas, daudz dramatiskākas situācijas. Es zinu, ka nekad tik tālu reālajā dzīvē neaizietu. Gribu ar savu toksisko attiecību stāstu dalīties, lai iedrošinātu citus, kas varbūt iesprūduši līdzīgā situācijā, saņemties to risināt un kļūt brīviem,” par video redzamo stāstu saka Katrīne Lukins. 

 

Klipā Katrīne pirmo reizi sadarbojās ar profesionālu aktieri, TV3 seriāla “Svešā seja” zvaigzni, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kasparu Dumburu.

“Ar Katrīni bija ļoti viegli strādāt, lai arī viņa nav profesionāla aktrise, viņa zina, ko grib, un ir ļoti droša un fleksibla,” saka Kaspars Dumburs.

Klips Katrīnes “Supernova 2018” dziesmai tika filmēts divas dienas; klipa operators, režisors un scenārija autors ir Edgars Trankalis.

Dziesma “Running Red Lights”  ir par māku ieklausīties sevī un spēju pieņemt lēmumus, esot sarežģītās, destruktīvās attiecībās.

“Manā gadījumā tās bija attiecības ar manu puisi. No vienas puses, likās, ka viss it kā ir labi, taču manas sajūtas teica, ka eju pati pret sevi - eju pāri sarkanajām gaismām. Mēs visi zinām, ka uz ielas doties pāri sarkanajam signālam nedrīkst, tomēr mēs reizēm to darām. Tieši tāpat var notikt arī attiecībās, kas ierauj sevī negatīvā ziņā, tu kļūsti atkarīgs no cilvēka, gribi izpatikt viņam, zaudē sevi, zaudē spēju racionāli domāt,” par dziesmu saka Katrīne.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti