Katrīna Dimanta sarakstījusi dziesmu kāzu pirmajai dejai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātāja Katrīna Dimanta publiskojusi dziesmu “Tu uz mani paskaties” – pirmo singlu no 2021. gadā gaidāmā solo albuma “Krāsas”, informēja mūziķes pārstāvji,

Dziesmu “Tu uz mani paskaties” Katrīna sarakstīja šī gada martā, ciemojoties pie brāļa ģimenes. Iedvesma gūta no brāļa dēla koķeti sacītā: “Tu uz mani neskaties!”, lai gan patiesībā viņš vēlējās pievērst sev uzmanību. Balsoties uz emocijām un sajūtām, kas valda apkārtējos cilvēkos, tapa arī pārējais dziesmas teksts. “Tas ir stāsts par mīlestību pašam uz sevi. Ir reizes, kad nemaz nevēlamies skatīties uz sevi, jo mums nepatīk tās lietas, ko mēs darām, bet mūsu rokās ir arī iespēja to mainīt,“ par dziesmu saka Katrīna Dimanta.

“Tu uz mani paskaties” ir arī veltījums jaunajiem pāriem. Katrīna stāsta: “Šogad daudzi draugi bija plānojuši precēties un daudzi no viņiem man lūdza spēlēt viņu kāzu pirmo dziesmu. Tagad man ir pašai sava  dziesma, kuru nākamo draugu kāzās varēšu spēlēt kā pirmo!”

Dziesma “Tu uz mani paskaties” ierakstīta producenta Jāņa Eglīša vadībā skaņu ierakstu studijā “Ierakstu māja”. Dziesmas ierakstā piedalījušies: Jānis Bērziņš (ģitāra), Rolands Zelčs (akordeons), Kristaps Strods (bass), Jānis Eglītis (bungas). Dziesma ierakstīta ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Katrīna Dimanta

Katrīna Dimanta ir latviešu dziedātāja, mūziķe, dziesmu autore un aranžētāja. Atpazīstamību ieguvusi kā tautas mūzikas izpildītāja dažādos ansambļos: "Māsas Dimantas", "ImantaDimanta un draugi", "Ducele". Solo karjeru uzsākusi 2019. gada nogalē, izdodot dziesmu "Pipars" un ar dziesmas versiju angļu valodā "HeartBeats" startējot konkursā "Supernova 2020", kur ieguva 2. vietu. Aktīvi iesaistās sabiedriskajā darbībā: “Dr. Klauns”, fonds “Līdzskaņa”, fonds “Nāc Līdzās!”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti