Kaspars Zemītis prezentē albumu un aicina uz koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Mūzikas namā "Daile" 31. janvārī, pulcējot draugus, radus, atbalstītājus un mākslinieka mūzikas mīļotājus, ar koncertu tika atklāts Kaspara Zemīša otrais solo albums “Vētra klusumā”, kurā muzikālos stāstos piedalījās arī deju skolas "Dzirnas" dejotāji. Koncertā skanēja skaņdarbi no jaunā albuma - Emīla Dārziņa brīnišķīgais skaņdarbs „Melanholiskais valsis”, tautas dziesmu apdares un viņa paša komponētie skaņdarbi.

Koncertos Kaspars Zemītis uzstāsies kopā ar Agra Daņiļēviča deju grupu „Dzirnas”, apvienojot ģitārspēles un dejas mākslu, un ar diriģenta Mārtiņa Klišāna vadīto Rīgas Doma zēnu kori. Vēl Kaspara koncertturnejas viesi būs arī Festivāla orķestris – kamerorķestris, ar kuru kopā tiks atskaņoti spilgtākie ģitārmūzikas skaņdarbi, kādus vien mūziķis jebkad ir spēlējis. Parādot savas svarīgākās muzikālās sadarbības, katrā koncertā kopā ar mākslinieku muzicēs īpašie viesi – muzikālie draugi, padarot katru no četriem koncertiem par unikālu māksliniecisku vienību.

„Domāju, ka šie četri koncerti būs ļoti dažādi, un esmu pārliecināts, ka tie būs interesanti ne tikai klausītājiem, bet arī man pašam. Tie būs svētki mums – tiem, kas satiksies uz skatuves, un ļoti ceru, ka arī cilvēkiem, kas mīl mūziku un kam tuva ģitārmūzika. Intimitāte, mazliet smeldzes, pieskārieni dažādām emociju stīgām - no prāta līdz neprātam, no maiguma līdz kaislei un no šaubām līdz pārdomātai rīcībai,” ieskicē koncerta sajūtas un aicina uz koncertiem Kaspars Zemītis.

Koncerti:

  • 10.02.2018. Latgales vēstniecība "Gors" plkst. 18.00
  • 14.02.2018. Lielā ģilde plkst. 19.00
  • 22.02.2018. Jelgavas Kultūras nams plkst. 19.00
  • 25.02.2018. Vidzemes koncertzāle "Cēsis" plkst.18.00.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti