Justs publisko savu pirmo dziesmu latviešu valodā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Justs 19. maijā klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko skaņdarbu “Ko tu dari?”. Tā ir mūziķa pirmā solo dziesma latviešu valodā.

“Galvenā dziesmas noskaņa ir skumji priecīga – tajā tiek apspēlētas divu cilvēku attiecības”, saka Justs Sirmais. Galvenais “Ko tu dari?” motīvs ir jautājums no viena cilvēka skatupunkta, un “šis cilvēks nespēj saprast, kādēļ viņa pūliņi izdabāt, pievērst uzmanību un kaut ko veidot netiek ne novērtēti, ne ignorēti”. Caur šiem pārdzīvojumiem dziesmā iezīmējas priecīgi skumjā tematika.

Dziesma “Ko tu dari?” klausāma "Soundcloud", tuvākajā laikā tā būs pieejama straumēšanai mūzikas servisā "Spotify", kā arī lejupielādei "iTunes" lietotnē. Mūziķis turpina savu radošo darbību un drīzumā plāno klausītājiem Latvijā un ārzemēs parādīt jaunu dziesmu angļu valodā.

Kā zināms, februārī Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā “Supernova” izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu “Heartbeat” ierindojās 15. vietā.

Justs Sirmais ir dziedājis dažādu grupu sastāvos un ar Gacho, šobrīd Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā apgūst džeza un populārās mūzikas vokāla pedagoģiju.

“Ko tu dari?” vārdu autori ir Dominiks Jarmakovičs un Justs Sirmais, mūzikas autors – Justs Sirmais, producents – DJ Rudd. Dziesma ierakstīta "Hodila" studijā, miksēja Armands Treilihs

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti