Justs publicē dziesmas «Ko tu dari?» video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

15. jūnijā mūziķis Justs klausītāju un fanu vērtējumam nodod dziesmas “Ko tu dari?” video, kas divu dienu laikā uzņemts vairākās, rūpīgi atlasītās Latvijas pilsētās.

“Man videoklips asociējas ar vasaras stāstu – mīlestība un draudzība, jaunības un trakulības garša," saka Justs. Visi, kuri skatīsies “Ko tu dari?” video, atcerēsies kādu spilgtu savas vasaras notikumu vai steigsies ārā, lai to radītu. Viņaprāt, “klips parāda, cik daudz interesanta ir ārpus mūsdienu interneta pasaules – vajag tikai nedaudz pavērst skatu prom no telefona, lai ieraudzītu, ko mums sniedz realitāte”.

Dziesmas “Ko tu dari?” video tika uzņemts divās maiņās, attiecīgi 22 un 26 stundās.

Līdz 23. jūnijam katrs ir aicināts piedalīties dziesmas fanu video versijas veidošanā, sūtot savus vasaras piedzīvojumus video formātā [email protected]. Informācija par video parametriem un noskaņu publicēta Justa Facebook profilā.

Mūziķa pirmais singls latviešu valodā, kas iznāca maijā, klausāms "Spotify" un "Soundcloud", kā arī pieejams lejupielādei "iTunes".

Jau vēstīts, ka februārī Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā “Supernova” izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu “Heartbeat” ierindojās 15. vietā. Justs Sirmais ir uzstājies dažādu grupu sastāvos – ar Taxfree, Gacho un citiem, šobrīd RPIVA apgūst džeza un populārās mūzikas vokāla pedagoģiju.

Video autori ir "Imagine Pictures". Video producente ir Jūlija Fricsone-Gavriša, režisors – Andžejs Gavrišs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti