Rīta Panorāma

Izstāde Doma laukumā "Toreiz un tagad" - Tallina un Viļņa simtgades kontekstā

Rīta Panorāma

Darba tiesības: atlaišana

Iznāks debijas albums "Here I Am"

Justs laiž klajā debijas albumu «Here I Am»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziedātājs, dziesmu autors un Latvijas Eirovīzijas dalībnieks Justs laiž klajā savu debijas albumu “Here I Am”, kas ierakstīts apmēram gadu ilgā periodā.

Albums tapis sadarbībā ar DJ Makree, straumēšanas servisos tas nācis klajā 20.aprīlī, bet mūzikas tirdzniecības vietās būs pieejams no 26.aprīļa, informēja komunikāciju speciāliste Ilze Jansone. 

“Pirmais albums ir liels notikums jebkuram mūziķim, pirmā tāda kārtīga sevis pieteikšana. Pie albuma es strādāju gadu, un tas process, kā jau vienmēr, pirmo lietu kādreiz dzīvē darot, ir sarežģīts un interesants. Ir visādas lietas, ko tu uzzini, kļūdies, uzzini kā darīt pareizi, dažādi atgadījumi bijuši pa šo gadu, bet es esmu milzīgi priecīgs, ka varu šo albumu nodot arī klausītājiem,” par darbu pie debijas albuma saka Justs. 

Piecas no astoņām albuma dziesmām veidotas sadarbībā ar progresīvo deju mūzikas producentu “Makree”, kas albumā izceļ jaunas deju un house mūzikas garšas. Divas no albuma dziesmām radītas “RIGaLIVE” mūzikas rakstīšanas nometnē, kas notika pagājušā gada rudenī, bet viena dziesma veidota kā atkāpe no mūsdienu elektroniskās mūzikas, atgriežoties pie akustiskās skaņas burvības.

Līdz šim no albuma klajā nākuši divi singli: "Are You There" un "Uz palodzes". Otrais singls “Uz palodzes” vairākas nedēļas bija Latvijas Radio stacijas LR2 spēlētākā dziesma. 

Svinot sava debijas albuma “Here I Am” iznākšanu, Justs devies Latvijas koncerttūrē. Vēl paredzēti divi tūres koncerti: 19.maijā koncerts Valmierā, bārā “Tinte”, bet klubu tūre noslēgsies 31.maijā Rīgā, klubā “ONE ONE”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti