Justs ar jaunu dziesmu sveic sievietes svētkos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Neilgi pirms sava debijas albuma izlaišanas, mūziķis Justs laiž klajā jaunu dziesmu latviešu valodā “Uz palodzes”, kuru velta visām Latvijas dāmām Starptautiskajā sieviešu dienā, informē dziedātāja menedžeris Dominiks Jarmakovičs.

“Mēneša beigās nāk klajā mans pirmais albums. Mēs ar producentu Makree jau ilgu laiku strādājām pie dziesmas un nevarējām izlemt, kurš būtu īstais brīdis to nodot klausītājiem. Manuprāt, sieviešu diena nav vienīgā diena, kad savām mīļajām dāmām būtu jādāvina kas jauks un jāsaka komplimenti, tādēļ gribētu, lai šī dziesma klausītājiem skan arī citās gada dienās,” saka Justs.

Dziesma tapusi kopā ar jauno daudzsološo deju mūzikas producentu Makree, kurš nesen prezentējis savu personīgo singlu “Never Been In Love” kopā ar pazīstamo producentu Secondcity.

 

 

Par albumu un tuvākajiem koncertiem Justs aicina sekot viņa lapā feisbuka vietnē vai instagramā, taču neslēpj, ka klausītājus sagaida atraktīvas deju ballītes jau 23. martā - Liepājā, aprīlī - Jelgavā, maijā – Valmierā un Rīgā.

Dziesma “Uz palodzes” ir pieejama Soundcloud, servisā Spotify, kā arī pieejama lejupielādei iTunes lietotnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti