Jūrmalā uzstāsies dāņu džeza zvaigzne Line Kruse

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

2. oktobrī ciklā “Jūrmala Jazz” ar vienīgo koncertu Dzintaru koncertzālē uzstāsies dāņu džeza vijolniece Line Kruse, informēja koncertzāles pārstāvji.

Kopā ar Latvijas Radio bigbendu viņa atskaņos skaņdarbus no jaunākajiem albumiem “Hidden Stones” un “Invitation”, kuros māksliniece apvieno labāko no ritmiskās latīņu, klasiskās un džeza mūzikām, pārkāpjot robežas un izmantojot instrumentus, kas nav tipiski džeza mūzikai,

Line Kruse ir Francijā rezidējoša dāņu vijolniece un komponiste. Viņa regulāri sadarbojas ar pasaulslaveno grupu “Gotan Project”, argentīniešu perkusionistu Minino Garaju (Minino Garay), kubiešu grupu “Sabor A Son” un Parīzes radošajiem dienvidamerikāņu māksliniekiem.

Lina Kruse ir gan radījusi, gan vada vairākus lielus ansambļus un orķestrus, piemēram, “Dansk7”, “BowLines” un “Line Kruse Orchestra”, kas ir netradicionāls džeza bigbends.

Lines Kruses koncerts Dzintaru koncertzālē notiks ciklā “Jūrmala Jazz”, kas klausītājiem piedāvā baudīt izcilu džeza mūziķu priekšnesumus no visas pasaules.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti