Jūrkalnes dabas koncertzālē «Vējturu nams» pirmā koncertsezona

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Jūrkalnes dabas koncertzālē "Vējturu nams" gaidāma pirmā koncertsezona ar tādiem mūziķiem kā Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, Normunds Rutulis, ''Dzelzs vilks'' un Ivo Fomins, informēja koncertzāles pārstāvji.

“Vējturu nams” skan piecas jūlija piektdienas – koncertsezona jau tika atklāta ar Igo radītā, Liepājas leģendārā mūzikas kluba "u.t.t." nakti. Turpinājumā 9. jūlijā pulksten 21.00 uz “Vējturu nama” skatuves kāps nepieradinātais Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura duets ar noskaņu koncertu "12 stāsti vasaras vakaram", izdziedot gan pašu, gan citu autoru radītās kompozīcijas. 16. jūlijā pulksten 21.00 Jūrkalnē viesosies latviešu popa un šlāgera dziedātājs Normunds Rutulis, kuram uz skatuves pievienosies viņa “Rīgas orķestris”. Savukārt 23. jūlijā pulksten 21.00 uz skatuves kāps grupa "Dzelzs vilks". "Vējturu nama" koncertsezonu 30. jūlijā pulksten 21.00 noslēgs Ivo Fomins.

"Vējturu nams"
"Vējturu nams"

"Vējturu nama" sēdvietas būs pieejamas personām ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanas faktu, un personu apliecinošu dokumentu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti