Jura Simanoviča albumu «Kā samierināties ar savu nenozīmību» izdod vinila platē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Dienu pirms Ziemassvētkiem - 23.decembrī - Jura Simanoviča solo albums „Kā samierināties ar savu nenozīmību” tiks izdots vinila plates formātā. Tam par godu plkst. 21 kultūras telpā „3 māsas” notiks arī plates prezentācijas pasākums. Īpašu dizainu albuma noformējumam ir veidojis arhitekts un scenogrāfs Ivars Veinbergs.

Albums „Kā samierināties ar savu nenozīmību” tika izdots 2016.gada jūnija vidū, un nelielā disku tirāža tika izpirkta nedēļas laikā.

No 23.decembra „Kā samierināties ar savu nenozīmību” būs pieejams klausītājiem vinila plates formātā. Kopš savas iznākšanas albums ir guvis atzinīgas atsauksmes no mūzikas cienītāju un kritiķu puses. Tas ir ticis nominēts "Austras" balvai, bet mūzikas žurnālists Uldis Rudaks ir iekļāvis to savu visu laiku labāko latviešu albumu "Top100".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Šis ir jau otrais grupas „Bērnības milicija” līdera Jura Simanoviča solo albums; pirmais ar nosaukumu “Riperogrāfija”  iznāca pirms četriem gadiem.

Albums „Kā samierināties ar savu nenozīmību” ir tapis kā solo projekts, kura ietvaros Juris Simanovičs ir ierakstījis visus instrumentus un balsi pats, tomēr albuma prezentācijas pasākumā Juris uzstāsies kopā ar saviem līdzgaitniekiem un domubiedriem Filipu Derumu no grupas „Martas asinis”, Staņislavu Kuļikovu no grupas „Nē” un grupas „Mazie smirdīgie kociņi” dalībnieku Valdi Jauģieti .

Jaunā albuma materiāls, izņemot dažas dziesmas, sarakstīts un ierakstīts laika posmā no 2014. līdz 2015. gada nogalei Rīgā un Vigo, Spānijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti