Jūnijā koncertzālē «Palladium» uzstāsies amerikāņu popgrupa «Cigarettes after Sex»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

11. jūnijā uz koncertzāles “Palladium” skatuves uzstāsies amerikāņu ambientā popa grupa “Cigarettes After Sex”, informēja koncerta rīkotāji. Pēc fenomenālajiem panākumiem, ko grupai atnesusi dziesma “Nothing's Gonna Hurt You Baby” un kas piesaistījusi miljoniem klausītāju Eiropā, Āzijā un ASV, grupa nepārtraukti koncertē visā pasaulē. 

Šobrīd kritiķi “Cigarettes After Sex” dēvē par vienu no interesantākajām šī žanra grupām. Pasaules popularitāti grupa iekarojusi, pirmkārt, pateicoties savam unikālajam skanējumam un atklātajiem, dažkārt pat provokatīvi intīmajiem tekstiem. Viņu mūzika acumirklī sagūsta klausītāju un aizved romantisku sapņojumu pasaulē, kur izplūdušas robežas starp sapni un īstenību. Grupas līderis Gregs Gonzaless katru dziesmu teju iečukst klausītāja ausī un ļauj ielūkoties savā dvēselē.

“Cigarettes After Sex” mūzika ne vien izraisa spēcīgas eiforijas izjūtas, ko savā veidā pauž arī grupas nosaukums, bet spēj radīt arī to izsmalcināto, sāpīgi nostalģisko un intensīvi vizuālo atmosfēru, kas atrodama tikai romantiskākajā kino. Pateicoties šim unikālajam salikumam, grupas mīlas dziesmas spējušas rezonēt neskaitāmu valstu klausītāju sirdīs un padarīt tos par uzticamiem grupas faniem. 

Pēc fenomenālajiem dziesmas “Nothing's Gonna Hurt You Baby” panākumiem YouTube kanālā, grupas dibinātājs, vokālists un ģitārists Gregs Gonzaless savu pasaules redzējumu vēlējās projicēt uz lielāka ekrāna, plašāka audekla. Tomēr savu grupu, kurā darbojas arī Rendijs Millers (bass) un Džeikobs Tomskis (bungas), viņš neveda pa tradicionālo ierakstu studiju maršrutu, un komanda savu debijas albumu ierakstīja neticami īsā laikā – trīs piegājienos izīrējot necilu mēģinājumu telpu Bruklinā. 

Tieši šī koncentrētā intensitāte un nevainojamā mūzikas un dziesmu tekstu sinerģija liek klausītājiem pašiem iemīlēties un atgriezties pie “Cigarettes After Sex” mīlas dziesmām atkal un atkal.          

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti