Jonelis: Iedvesmoja «Pārdoto smieklu» tēma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Režisoru Juri Joneli iedvesmojusi mūzikla "Pārdotie smiekli" tēma - dzīvesprieks, dabiskais mūsos - tas, kas ir svarīgs jebkuram cilvēkam pasaulē, un tas, ko nevar nopirkt par naudu.

"Tēma bija pārāk aktuāla, lai to ignorētu," atzīst režisors. "Vēl jo vairāk - uzrunāt vienlaicīgi tādu skatītāju skaitu, kāds ir Ķīpsalā, tā nav tikai vienkārša iespēja."

Savukārt galvenās lomas atveidotājs Miks Dukurs stāsta, ka viņa dzīves moto ir: Pieredze slēpjas sakāvju summā!

No 7.maija līdz 10 maijam Ķīpsalas hallē tiek izrādīts Ulda Marhilēviča jaunais mūzikls “Pārdotie Smiekli” ar Guntara Rača dziesmu tekstiem. Mūzikls veidots pēc vācu rakstnieka Džeimsa Krissa darba “Tims Tālērs jeb Pārdotie Smiekli” motīviem.

"Pārdotos smieklus" veido talantīga jaunu un radošu cilvēku komanda - režisors Juris Jonelis, scenogrāfs Ivars Noviks, video režisors Roberts Rubīns.

Tima Tālera loma uzticēta dziedātājam Mikam Dukuram. Kā solisti uzvedumā piedalās kontrtenors Sergejs Jēgers, "Triānas parka" soliste Agnese Rakovska, LNO solists Imantam Erdmanis, Juris Kaukulis, Antra Stafecka, rokmūzikas pārstāvis Atis Ieviņš. Mūziklā piedalīsies Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas koris un mūsdienu dejas grupa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti