Jēkabpils Operas dienas kulminēs Baltijas valstu operdziedātāju koncertā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

17.jūlijā Jēkabpilī sāksies tradicionālās Operas dienas, kas notiek jau septīto gadu un ilgs līdz pat svētdienai. Atklāšanas koncertā uzstāsies apvienība “Latvian Sound Quartet”, kurā obojas, vijoles, čella un klavieru izpildījumā skanēs mūsdienu latviešu komponistu mūzika.

Ceturtdien garīgās mūzikas koncertā Jēkabpils Svētā Miķeļa baznīcā varēs dzirdēt operdziedātājus Irmu Pavāri un Miervaldi Jenču, svētdien Krustpils Kultūras namā notiks muzikālā izrāde “Mazais ganiņš”, bet Operas dienu kulminācijas pasākums par godu Baltijas valstu simtgadei gaidāms sestdienas vakarā.  

“Šis mums Operas dienās ir nebijis formāts. Pirms tam tā bija kāda operete vai muzikāla izrāde, kuru piedāvājām jēkabpiliešiem un viesiem, bet šogad tas ir koncerts, kas ir veltīts tieši Baltijas valstu simtgadei,” plašāk skaidro Jēkabpils Kultūras pārvaldes pārstāve Ieva Druveniece.

Jēkabpils Operas dienas
00:00 / 00:43
Lejuplādēt

“Galā koncertā “Baltijas akords” dzirdēsim gan Latvijas labākos solistus – Sonoru Vaici, Jāni Apeini, Raimondu Bramani, Marlēnu Keini, Ilonu Bageli –, gan arī viesus no Lietuvas un Igaunijas. Šajā koncertā uzmanība tiks veltīta tieši Baltijas valstu komponistiem un viņu skaņdarbiem.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti