Jaunos mūziķus aicina pieteikties konkursam «Hadrons 2016»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Radio "Naba" sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) Studentu padomi jau 11 gadu izaicina muzikālo studējošo jaunatni, pierādīt un parādīt savas radošās un muzikālās spējas un pieteikties LU Jauno mūzikas grupu konkursā “Hadrons”.

Konkursā tiek aicināta pieteikties ikviena jaunā muzikālā apvienība, kurā ir vismaz viens Latvijas Universitātē studējošais, kura vēl nav izdevusi albumus, kurai piemīt studentisks sacensību gars un vēlme veicināt savu muzikālo izaugsmi.

Lai pieteiktos konkursam, jaunajām grupām līdz 25. aprīlim ir jāaizpilda pieteikšanās anketa un jānosūta audio ieraksti ar trīs orģināldziesmām. Pilnu informāciju, pieteikšanās anketu un konkursa nolikumu var atrast mājaslapā hadrons.lv.

Konkursa fināls norisināsies 18. maijā, mūzikas klubā “Nabaklab”, kurā uz skatuves kāps 6 labākās konkursā pieteikušās grupas. Šajā vakarā jaunās grupas vērtēs mūzikas nozares profesionāļi, radio "Naba" un studentu pārstāvji, nosakot vienu grupu, kura iegūs galveno balvu - ieraksta laiku skaņu studijā, atbalstu radio "Naba" ēterā, kā arī iespēju uzstāties Starptautiskajā mūzikas un mākslas festivālā “Laba Daba”, mūzikas festivālā “Bildes” un LU Jauno studentu svētkos “Aristotelis”. Konkursa finālā būs iespējams dzirdēt arī iepriekšējā gada konkursa uzvarētājus “Chomsky Chess Club”.

Konkurss šogad notiek jau vienpadsmito gadu, un kopumā tajā dalību pieteikušas vairāk nekā 250 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas – “Chomsky Chess Club”, , “Nē”, "DJ Krankenwagen", "Nepilngadīgā Anna", "Starmetis", "Das Sonntags Legion", "The Movies" (vēlāk "Tribes of the City"), "Ēnu kaleidoskops" - pēc tam izdevušas arī albumus kļuvušas pazīstamas ne tikai Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti