Jauniešu koris «Kamēr...» koncertēs Jūrkalnē un Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Vasaras nogalē, 16. un 23.uugustā jauniešu koris „Kamēr...” diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā sniegs divus koncertus, kuros atskaņos spilgtākos sava repertuāra darbus, kā arī plašākai publikai nedzirdētus, jaunus opusus, lsm.lv informē kora direktore Kristīne Zvirbule.

16. augustā plkst. 22:00 notiks nakts labdarības koncerts Jūrkalnes Sv. Jāzepa Romas katoļu baznīcā. Ieeja koncertā par ziedojumiem, kuri tiks veltīti baznīcas altārgleznas restaurācijai. Kora „Kamēr...” un Jūrkalnes sadarbība un draudzība ir īpaša un mērāma gadu desmitos. Par tradīciju ir kļuvusi gan kora nometne Jūrkalnes skolā, gan arī kora koncerts katoļu baznīcā, kā arī piedalīšanās piekrastes sakopšanas talkās.

Vasara bez Jūrkalnes korim „Kamēr...” būtu tas pats, kas maize bez siera vai desas,” norāda „Kamēr...” mākslinieciskais vadītājs Jānis Liepiņš.

"Jūrkalne ir mūsu spēka vieta, kur stāvkrasta pludmalē atgūt un sakopot enerģiju nākamajiem darbiem. Koncerts ir īpaša pievienotā vērtība un dāvana pašiem sev par labi pavadītu iepriekšējo sezonu, kā arī satikšanās prieks ar Jūrkalnes cilvēkiem, ar kuriem gadu gaitā izveidojušās siltas attiecības,” skaidro diriģents.

23. augustā plkst 20.00 „Kamēr...” sniegs koncertu Rīgā, Sv. Jāņa baznīcā.

Koncertos skanēs Fēliksa Mendelszona, Klaudio Monteverdi, Pjēra Pasero, Sergeja Rahmaņinova, Jāzepa Vītola, Marģera Zariņa, Arvo Perta, Vītauta Miškiņa, Jura Vaivoda, Džona Lutera Adamsa, Evijas Skuķes, Karīnas Rēnkvistas un Ērika Ešenvalda darbi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti