Jaunie latviešu popmūzikas mākslinieki aicina uz koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Trešdien, 22. jūlijā, kultūrbārā “Balodis” uzstāsies latviešu popmūzikas jaunākā paaudze, šī gada debitanti – grupa “Bekars”, dziedātāji Loreta Reide un Tom Simo ar pavadošajām grupām, informēja mūziķu pārstāvji.

Pasākuma organizatori atzīmē, ka visi mūziķi ir gados jauni un ļoti motivēti ar savu mūziku uzrunāt un iekustināt plašu klausītāju auditoriju.

Grupa “Bekars” albumu “Sākums” izdeva šajā aprīlī, savukārt Loreta Reide savu mini albumu “Ieroči” prezentēja maija beigās. Tom Simo šobrīd publiskojis dziesmu “No More” un vairāk ierakstu sola šajā rudenī.

Visi darbojas popmūzikas žanrā, taču katram ir savas ietekmes, tāpēc 22. jūlijā trešdienas pievakarē Pārdaugavas kultūrbārā “Balodis” ir gaidāms koncerts trijās atšķirīgās daļās.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Par mūziķiem

Loreta Reide ir jauna dziedātāja, kas pati raksta un izpilda savu mūziku. 27. maijā viņa prezentēja savu pirmo EP formāta albumu “Ieroči”, kas tapis sadarbībā ar pieredzējušiem mūziķiem – producentu Kasparu Ansonu un dziedātāju Agnesi Rakovsku. Albumā ir četras dziesmas – “Zāles” bija pirmais singls, kas ieguvis atpazīstamību Radio 5 raidlaikā un četru mēnešu laikā vietnē “Youtube” skatīts 12 965 reižu. Savukārt līdz ar albuma publiskošanu, klajā nāk singls “Ieroči”, kas ir duets ar jauno dziedātāju Klāvu Ozolu. Dziesma šobrīd atrodama aktuālajā “Muzikālās bankas” topā. Paredzēts, ka 2020. gada rudenī Loreta Reide iesildīs grupas “Triānas parks” koncertus Rīgā, Siguldā un Valmierā.

“Bekars” ir četru draugu grupa no Bauskas, kuri, pašu vārdiem sakot, “var būt jaudīgi jauniešu ballītēs, tāpat arī pieklājīgi un solīdi kāzās un korporatīvajos pasākumos”. Muzikālo iedvesmu viņi guvuši no tādiem māksliniekiem kā grupas “Coldplay”, dziedātājiem Džeikoba Koljēra un Bruno Marsa. Šī gada 3. aprīlī “Bekars” izdeva savu astoņu dziesmu debijas albumu “Sākums”, no kura singlam “Labam būt” ir uzfilmēts videoklips. Savukārt debijas albuma prezentācija, distancēšanās laikam atbilstoši norisinājās digitālajā vidē.

Toms Samsons jeb Tom Simo nāk no Saldus, bet šobrīd Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā apgūst populāro un džeza mūziku. Mūziķis kļuva pazīstams ar savu pirmo singlu “Tālumā”. Lai arī muzikālā karjera ir tikko sākta, mūziķis ir jau sniedzis vairākus koncertus un devies savā pirmajā minitūrē “Neons”. Šogad Tom Simo publiskojis dziesmu ”No More” un lielākus jaunumus plāno rudenī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti