Jānis Stībelis publisko singlu un aicina uz jubilejas koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latviešu dziedātājs, aranžētājs un mūzikas producents Jānis Stībelis aicina uz savas muzikālās darbības 20 gadu jubilejas koncertu “Optimists”, kas notiks 16. oktobrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, kā arī publisko singlu “Citas tādas nav”.

“Ir aizritējuši jau vairāk nekā 20 gadi, kopš ar mūziku esmu uz tu, šajā laikā esmu muzicējis gan ar lieliskiem skatuves kolēģiem, gan veidojot solo programmas. Tādēļ radās vēlme veidot jubilejas koncertu, kam esmu devis sava desmitā mūzikas albuma “Optimists” nosaukumu. Šo 20 gadu laikā esmu muzikāli audzis, bijuši dažādi profesionāli izaicinājumi un iespējas pilnveidoties, vēlos šīs emocijas un dzīves pieredzi nodot klausītājiem. Klausītājus sagaida daudz muzikālo pārsteigumu, ko īstenošu ar saviem skatuves draugiem, tādēļ aicinu ikvienu uz koncertu,” aicina Jānis Stībelis.

Līdz ar jubilejas koncerta izziņošanu tiek publiskots arī singls “Citas tādas nav”, kas  iekļauts tikko klajā nākušajā Jāņa Stībeļa albumā “Optimists”. Dziesma ir stāsts par to, ka mēs katrs dzīvē meklējam radniecīgu dvēseli, sirdsdraugu, ar ko dalīties mīlestībā un būt kopā gan priekos, gan bēdās. Dziesmas ierakstā dzirdama gan Mārča Auziņa ģitāras spēle, gan arī Ilutas Alsbergas vokāls, basģitāru iespēlējis Oskars Sproģis.

Dziesma “Citas tādas nav” ierakstīta “Factory Sounds Studios”, to miksējis Gints Stakēvičs, aranžējis Jānis Stībelis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti