Izsludināts Intara Busuļa papildkoncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Lielā skatītāju atsaucība, izpērkot 23.augustā paredzētā koncerta biļetes, motivējusi grupu organizēt papildkoncertu 24. novembrī, Dailes teātra Lielajā zālē, lsm.lv informē mūziķa pārstāvji.

Koncerta rīkotāji informē, ka uz 23. augustā Dzintaru koncertzālē paredzēto Intara Busuļa un „Abonementa orķestra” koncertu, kas veltīts albumam „Citā©”, visas sēdvietu biļetes ir pārdotas. Uzsākta stāvvietu tirdzniecība, tomēr arī šīs biļetes ir ierobežotā skaitā.

Koncertprogrammu veidos trešā studijas albuma dziesmu pirmatskaņojumi. Dziesmas, kuru radīšanas procesā Kārlis Lācis un Intars Busulis iedvesmojušies no klasiskās mūzikas tēmām, saaužot tās ar pašu redzējumu un atrodot to, kas tuvs un saistošs šodienas mūzikas gardēžiem.

Līdzās jaunumiem koncertā izskanēs iemīļotākās kompozīcijas no iepriekšējiem Intara albumiem "Kino" un "Akts", kā arī tiks izpildīta kāda no maestro Raimonda Paula dziesmām. Kā atzīst mūziķi, līdz novembrim laiks vēl ir, tādēļ tiks izdomāta un iekļauta koncerta programmā vēl kāda „rozīnīte”.

Koncertā piedalās - "Abonementa orķestris", kurā muzicē Kārlis Lācis, divi Kaspari – Zemītis un Grigalis, Edvīns Ozols un Gints Pabērzs, kā arī meiteņu trio "Ladies Sweet".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti