Iznāks «Prāta vētras» turnejas «7 soļi svaiga gaisa» noslēguma koncerta DVD

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jau nākamotrdien, 1. decembrī, "Prāta vētra" izdos savas šīs vasaras koncerttūres “7 soļi svaiga gaisa” noslēguma koncerta Rīgā DVD ierakstu.

Koncertieraksta, kurā iekļautas pilnīgi visas Rīgas koncertā izpildītās dziesmas, režisors ir "Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, montāžas režisors – Juris Matuzelis. Gandrīz divas ar pusi stundas garais materiāls atsauks atmiņā vizuāli krāšņo skatuvi, sirsnīgo atmosfēru, kā arī viesmākslinieku Dona, Kashuka un Arstarulsmirus uzstāšanos, kuru klātienē 29.augustā vēroja 45000 skatītāju.

Pirms koncertieraksts nonācis veikalu plauktos, grupa piedāvā noskatīties dziesmas “Pilsētas ugunis” video.

"Dziesma uzvarēja tādā kā mūsu iekšējā konkursā par labāko atgādinājumu tam, cik lieliska bija vasara un tūres koncerti," dziesmas izvēli komentē Renārs Kaupers.

Koncerttūres laikā bieži izskanēja jautājums, kāda ir abu uz ekrāniem redzamo tēlu – akmens vīrieša un meža sievietes ideja. Koncerta režisors un video autors Kaspars Roga stāsta, ka abi tēli radušies, atdzīvinot uz albuma vāciņa redzamos attēlus – klinti un mežu. Abi varoņi, kuri vienlaikus ir arī Ievas un Ādama metafora, ataino mūsu dzīves gājumu - piedzimšanu, attīstību, meklējumus, satikšanos, iemīlēšanos, grēkā krišanu un visbeidzot atdzimšanu.

Roga piebilst, ka, lai arī uz milzīgajiem LED ekrāniem redzamās 3D grafikas spēlē būtisku lomu koncertā, montējot galvenais akcents likts uz grupu, emocijām uz skatuves un publikā.

 Par īpaši draudzīgu cenu DVD būs iespējams iegādāties ekase.lv un t/c “Spice” informācijas centrā. DVD būs pieejams iegādei arī digitālā formātā vietnē ekase.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti