Iznāks Aleksandras Špicbergas debijas albums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

15. decembrī plkst. 18 mūzikas veikalā „Randoms” notiks diska “An Introduction to Aleksandra Špicberga. Iepazīšanās” atklāšanas pasākums. Albumu studijā "GEM" ierakstījis Edijs Gņedovskis.

Jauno dziedātāju Aleksandru Špicbergu plašāka sabiedrība iepazina valsts svētku laikā novembrī, kad tika publicēts video ar Imanta Kalniņa dziesmu „Rakstu rakstus”.

Diskā ietverti 10 skaņdarbi, kas demonstrē Aleksandras balss skaistumu un interpretācijas daudzpusību, iekļaujot gan klasikas pērles Džulio Kačini „Ave Maria”, Franča Šūberta „Tu esi miers”, gan latviešu komponistu Imanta Kalniņa „Rakstu rakstus” un Zigmara Liepiņa „Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas”, kā arī Latvijā līdz šim neskanējušas senas spāņu dziesmas Garsijas Lorkas pierakstā, akustiskās ģitāras pavadījumā.

Disku varēs iegādāties mūzikas veikalā „Randoms”, grāmatnīcās „Jānis Roze”, kā arī pie lielākajiem mūzikas ierakstu izplatītājiem.

Diska atklāšanas pasākumā Aleksandra kopā ar ģitāristu Vladimiru Kudrinu un pianisti Kristīni Šmiti izpildīs vairākus diskā iekļautos skaņdarbus. Pasākumu vadīs Agris Daņiļevičs, kurš ir Aleksandras skolotājs deju studijā „Dzirnas” un video „Rakstu rakstus” režisors. Visiem pasākuma viesiem un veikala apmeklētājiem būs iespēja iegūt īpašas atklātnes, kā arī iegādāties albumu.

Aleksandrai šobrīdī ir 13 gadi. Viņa mācās Rīgas Doma kora skolā, ir valsts konkursu uzvarētāja un starptautiskā jauno vokālistu konkursa "Grand Prix" ieguvēja (Kohtla Jarve, Igaunija, 2015).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti