Izdots grupas «Jauns mēness» atvadu koncerta videoieraksts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 1.decembra mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās būs pieejams ansambļa "Jauns mēness" atvadu koncerta videoieraksts - DVD ""Jauns mēness" 25 gadi. Koncerts Palladium".

"Jauna mēness" mūziķis Ainars Mielavs teic: "Kad sākām gatavoties, kā vēlāk izrādījās, pirmajam no trijiem "Jauna mēness" atvadu koncertiem, mani uzmeklēja līdz tam man nepazīstams cilvēks vārdā Raivo. Satiekoties viņš izteica vēlmi filmēt šo notikumu. Atbildēju apmēram tā - mani pašu tas neinteresē, bet, ja viņš tiešām ļoti vēlas, tad - lūdzu!"

"Tagad, divus gadus pēc man personiski ļoti aizkustinošā vakara "Palladium" koncertzālē, varu apgalvot, ka Raivo Karro ir ne tikai piepildījis savu ieceri, bet izveidojis vislabāko koncertfilmu no visām, kurās līdz šim bijuši iesaistīti kā "Jauna mēness", tā "Pārcēlāju" muzikanti," saka Ainars Mielavs.

Grupas "Jauns mēness" atvadu koncerts "Palladium" koncertzālē notika 2012.gads 1.decembrī, kam sekoja papildkoncerts 2013.gada 1.februārī un uzstāšanās festivālā "Positivus" tai pašā gadā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti