Izdota jauna nošu grāmata «100 populārākās latviešu tautasdziesmas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

"Izdevniecības MicRec" sērijā "Populārākās latviešu dziesmas" klajā nācis jau sestais izdevums "100 populārākās latviešu tautasdziesmas".

Grāmatā apkopotas 100 visu laiku vispopulārāko latviešu tautasdziesmu notis un dziesmu teksti. Dziesmas atlasījusi un sagatavojusi Juta Bērziņa, kura strādājusi arī pie divu Maestro Raimonda Paula šajā sērijā izdoto dziesmu nošu krājumu sagatavošanas. Grāmatas noformējumu veidojis mākslinieks Guntars Ošenieks.

Grāmatnīcās grāmata ir iegādājama gan atsevišķi, gan komplektā ar 20 populāru tautasdziesmu karaoke kompaktdiskiem. Šāds komplekts būs noderīgs ikvienam, bet jo īpaši par to priecājas bērnudārzu un skolu muzikālo pulciņu vadītāji, norāda grāmatas izdevēji.

Nošu sērijā "Populārākās latviešu dziesmas" šī ir jau sestā izdotā grāmata. Līdz šim izdotas Mārtiņa Freimaņa dziesmu notis, Raimonda Paula populārākās melodijas, Ziemassvētku dziesmu grāmata, kā arī grupas "Līvi" 50 labāko dziesmu nošu grāmata.

Tuvākajā nākotnē "Izdevniecība MicRec” plāno izdot arī Laura Reinika, grupas "Prāta vētra", komponista Ulda Marhileviča un citu populāru autoru dziesmu nošu krājumus, bet šobrīd notiek darbs pie populārāko bērnu dziesmu nošu krājuma, kuru plānots izdot šī gada 1. jūnijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti