Izdota astotā hiphopa mūzikas izlase «Karaļūdens»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ierakstu studija "Dirty Deal Audio HQ" izdevusi astoto hiphopa mūzikas izlasi "Karaļūdens", lsm.lv pavēstīja studijas pārstāve Alise Pabērza.

Izlasē iekļautas 16 Latvijas hiphopa skatuves pārstāvju oriģinālkompozīcijas. To vidū ir gan pieredzējuši un jau pat par veterāniem dēvējami reperi, kā arī jaunie un daudzsološie censoņi.

Veterānu rindās izlasē ir iekļuvis Ozols ar dziesmu "Zīda ceļš" no viņa jaunā albuma "Atpakaļ nākotnē", Nātre ar dziesmu "Raganai", kas iekļauts Nātres jaunajā albumā "Dāvana un posts", kā arī reperis ansis ar "Projekts Mīnuss" laikā tapušo skaņdarbu "mieg$". Tāpat izlasi papildina arī Reinis Kapone, kurš "Dirty Deal Audio HQ" studijā iegriežas teju ikreiz, kad atbrauc apciemot dzimteni.

Piromāns ar skaņdarbu "Motivācijas vēstule" izlasē dod padomus jaunajiem māksliniekiem, kuri vēl nezina, kas viņus varētu sagaidīt šajā mūzikas lauciņā, reperis Reiss izlasē ir iekļuvis ar gabalu "Dzīvais mironis".

Debiju "Karaļūdens" izlasē piedzīvo reperis Zemsegu Pasaule, kurš šobrīd strādā pie sava pirmā albuma "94", tāpat arī karavīru rindas pārstāvošais reperis R.2.R.S, jaunais reperis E.V. un skandalozu atpazīstamību ieguvušie "Singapūras Satīns".

Izlasi "Karaļūdens 08" var noklausīties un iegādāties šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti