Ivo Fomins aicina uz savu labāko dziesmu koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Raiskuma pagasta atpūtas kompleksā “Ungurmalas” 24. jūlijā ar īpašu, savu labāko dziesmu koncertu uzstāsies dziedātājs Ivo Fomins, informēja mūziķa pārstāvji.

Brīvdabas koncertā Fomins kopā ar pavadošo grupu Ungura ezera krastā izpildīs savus lielākos hitus, tajā skaitā “Cilvēks”, “Nekas jau nebeidzas”, “Viņa raud”, “Dziesma par laimi” un daudzas citas dziesmas. Koncerts ieskandinās Fomina rudenī gaidāmo albumu “Cilvēks”, kas nāks klajā pēc piecu gadu pārtraukuma.

Mūziķis stāsta: “Programma būs veidota īpaši šim saulrieta vakaram. Gaidīšu ikvienu no jums, lai dziedātu kopā visiem labi zināmās, sirsnīgās, smeldzīgās un roķīgās dziesmas!"”

Ieeja pasākuma jau no plkst. 17.00, savukārt no 18.00 atpūtas kompleksa teritorijā tiks aizvadīts noskaņu pikniks labiekārtotās vietās. Ikvienam interesentam būs iespēja makšķerēt Ungura ezerā, doties laivu izbraucienā, izmēģināt supošanu un citas ūdens aktivitātes.

Pasākumā gaidītas ir arī ģimenes ar bērniem. Organizatori informē, ka tiks nodrošināta bērnu pieskatīšana un aktivitātes – piepūšamās atrakcijas, bungu ritmu darbnīca ar iespēju kāpt uz skatuves un citas iespējas draudzēties un spēlēties.

Fomina koncerts sāksies pulksten 21.00, savukārt no pulksten 23.00 ballītes atmosfēru radīs DJ Roberts Lejasmeijers.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti