Īslīcē notiks populārās mūzikas konkurss-festivāls «Aprīļa pilieni»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Starptautiskais konkurss "Aprīļa pilieni" norisināsies no 24. līdz 26. aprīlim Īslīces Kultūras namā, kur gan dziedātājiem, gan dejotājiem būs iespēja parādīt savu talantu plašākai auditorijai, medijus informē organizatori.

Starptautiskais populārās mūzikas konkurss-festivāls "Aprīļa pilieni" šogad norisināsies jau trīspadsmito reizi, kurā solisti konkurēs sešās vecuma grupās, popgrupas – trijās vecuma grupās, bet dejotāji – piecās vecuma grupās.

Organizatori uzsver: “Nekad nav par vēlu atklāt citiem savu talantu, tādēļ konkursā vecuma ierobežojuma nav.”

Šogad pirmo reizi konkursa vēsturē tiks pasniegts “Grand Prix” gan dziedātāju, gan dejotāju kategorijā. Laureāti saņems balvas karjeras attīstībai. Konkursantus vērtēs starptautiski nozares profesionāļi no Latvijas, Gruzijas, Krievijas, Vācijas un citām valstīm.

Dziedātājs Aivo Oskis par pieredzi "Aprīļa pilienos" stāsta: "Manuprāt, konkurss "Aprīļa pilieni" ir viens no labākajiem konkursiem Latvijā, jo tajā piedalās ne tikai dziedātāji un dejotāji no Latvijas, bet arī dalībnieki no ārvalstīm. Man šķiet, ka liela daļa no Latvijas zināmākajiem māksliniekiem ir vismaz vienu reizi piedalījušies šajā konkursā. Es "Aprīļa pilienos" piedalījos vairākas reizes, vienu reizi pat ieguvu pirmo vietu un par to biju ļoti lepns.

Es noteikti iesaku piedalīties konkursā, jo tur var satikt citus talantīgus māksliniekus, ar kuriem, iespējams, nākotnē var veidot sadarbību."

Festivāla "Aprīļa pilieni" rīkotāji aicina pieteikties konkursam līdz 2. aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu [email protected].

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti